Martinselkosen Eräkeskus on vuonna 1991 toimintansa aloittanut perheyritys, joka sijaitsee Suomussalmen kunnassa, aivan Martinselkosen luonnonsuojelualueen ja itärajan tuntumassa.

Eräkeskus toimii vuonna 1990 lakkautetulla Pirttivaaran rajavartioasemalla, joka on remontoitu vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Eräkeskuksesta löytyy mm. huoneita, huoneistoja, kahvio, ruokapalvelut, sauna ja tietenkin savusauna, jonka lempeissä löylyissä voi rentoutua päivän päätteeksi.

Tarjoamme ympäri vuoden majoitus- ja ruokapalveluja sekä monipuolisia ohjelmapalveluja. Kesällä olemme keskittyneet eläinten katseluun ja valokuvaamiseen. Kohteina ovat mm. karhu, hirvi, ahma, haarahaukka ja merikotka. Talvella tarjoamme erinomaiset hiihto- ja pilkkimismahdollisuudet Martinselkosen luonnonsuojelualueella. Yhteistyöverkostomme avulla voimme järjestää talvella vaikkapa vetokoira- ja hiihtovaelluksia.

Martinselkosen väki toivottaa Teidät tervetulleiksi Eräkeskukseen viihtymään ja nauttimaan alueen luonnon tarjoamista elämykstä.