Martinselkosen Eräkeskus on erähenkinen tukikohta keskellä Kainuun suuria selkosia. Martinselkosen alue aivan Itärajan tuntumassa tarjoaa monimuotoisen luonnon lisäksi hiljaisuutta ja rauhaa…

Martinselkosen luonnonsuojelualue luo puitteet ympärivuotiselle elämyskeskukselle. Kesällä karhut tarjoaa ikimuistoisen elämyksen niin valokuvaajille kuin muillekin, jotka haluavat karhujen temmellystä seurata. Syksyllä voit nauttia luonnosta marjastamalla, metsästämällä, vaeltamalla tai vaikka pyöräilemällä. Lumivarmat talvet tarjoavat hienot mahdollisuudet erilaisiin talviaktiviteetteihin kuten läskipyöräretkiin, lumikenkäilyyn, pilkkimiseen tai hiihtämiseen.

Martinselkosen Eräkeskuksella on laadukkaat majoitustilat 29 henkilölle sekä yksi vuokramökki. Ruokapalvelut hoituvat ennakkotilauksesta ja lämmittelemään pääsee niin perinteiseen puulämmitteiseen saunaan, kuin savusaunaankin.

Martinselkosen Eräkeskuksen ammattitaitoinen henkilökunta luo puitteet vaativimmallekin vierailijalle – saavut sitten yksin tai suuremmassa ryhmässä. Monivuotinen kokemus karhun katselu- ja kuvausretkien järjestämisestä sekä eränkäynnistä takaa vierailijoille turvallisia ja unohtumattomia elämyksiä.

Tekemistä
Karhunkatselusafarit

Tutustu

Tekemistä
Fatbike retket

Tutustu

Martinselkosen Eräkeskus
sosiaalisessa mediassa. Voit jakaa kuvasi #martinselkonen