Martinselkonen wilds centre is place of services.
Martinselkonen wilds centre.

Huonemajoitusta löytyy päärakennuksesta, 2008 valmistuneesta lisärakennuksesta sekä 2017 valmistuneesta saunamökistä. Huonemajoituksessa sängyt on valmiiksi pedattu, huoneissa on valmiina pyyheliinat sekä hiustenkuivain ja loppusiivous kuuluu hintaan. Useimpien huoneiden välittömässä läheisyydessä on keittonurkkaus. Molemmista rakennuksista löytyy myös kuivaushuoneet märille varusteille.

Päärakennus

Päärakennuksesta löytyy kaksi yhden hengen huonetta, kolme kahden hengen huonetta, joissa yhdessä lisävuode mahdollisuus sekä neljän hengen huoneisto omalla keittiöllä. Useimmissa huoneissa on oma suihku ja vessa.

Lisärakennus

Lisärakennuksessa on oma viihtyisä oleskelu- ja keittiötila sekä 7 kahden hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma suihku ja vessa.

Saunamökki

Saunamökissä on kahden hengen huone, jota käytetään majoitukseen lähinnä kesäaikaan. Huoneen vieressä olevasta saunasta löytyy kuivakäymälä sekä suihkut.

Kuikkalehto

Kuikkalehdon mökki sijaitsee noin 5 km:n päässä Eräkeskukselta. Mökki on Pienen Syrjäjärven rannassa.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi sänkyä. Lisäksi on tupakeittiö, joka on remontoitu vuonna 2017. Tupakeittiössä on ruokailuryhmä, takka sekä vuodesohva. Mökissä on sähköt, mutta ei juoksevaa vettä. Pihassa on kaivo ja pesuveden voi ottaa myös järvestä. Halutessaan juomaveden voi hakea Eräkeskukselta.

Erillisessä rakennuksessa on kuivakäymälä. Rantasaunan yhteydessä on pieni tupa, jossa on kamina ja vuodesohva. Pihalla on myös grillikatos. Mökin varustukseen kuuluu lisäksi soutuvene ja pelastusliivit.

Keittiössä on jääkaappi pakastelokerolla, astiat, mikro, hella, uuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Mökissä on valmiina peitot ja tyynyt, mutta liinavaatteet ja pyyheliinat pitää tuoda itse tai vuokrata erikseen Eräkeskukselta. Loppusiivous ei kuulu hintaan, mutta sen voi ostaa erikseen.