Älg

Björn

Järv

Orre

Småfåglar

Tjäder

     
 

I Vildmarkscentret Martinselkonen finns mycket plats för bekväm inkvartering med måltidsservice. Det finns även moderna bastu- och duschutrymmen för gästerna samt torkningsutrymmen för utrustning. 

paarakennus
 

I huvudbyggnaden finns fem dubbelrum och två enkelrum. I nästan alla rum finns egen dusch och wc. Av rummen på övervåningen kan man bilda lägenheter med eget kök. Dessutom  finns ett gemensamt kök på övervåningen Priser.

huone_1
 

I tillbyggnaden som blev färdig på våren 2008 finns sju dubbelrum. Alla rum har egen dusch och wc. Ytterligare finns det ett allrum med kök och torkningsrum för utrustning. 

huone
 
Man kan även bo i stugor som är belägna en kort biltur från huvudbyggnaden. På området finns även populära vindskydd. Om man vill kan man övernatta i dem i värmen från en öppen eld. 
 
”Kuikkalehto” är en stuga med elektricitet, kokvrå och två sovrum. Dessutom finns det på gården en bastu vid sjön och i samma byggnad en bastukammare. Stugan ligger vid Pieni Syväjärvi och i stugans utrustning ingår även en båt. Priser.
 

I huvudbyggnaden ligger även ett trevligt café/en matplats. Nybryggt kaffe väntar alltid våra gäster och måltiderna ordnas på förhandsbeställning. Som råvaror till måltiderna används för det mesta lokala grönsaker, bär, fisk samt älg- och renkött. Priser.

 ruokailutila_2
 
aamiaspoyta_2
 
© martinselkosen eräkeskus